Nieuws

In de kijker

30.05.24

SKE Girls promoveren 2x!

Na de promotie van onze heren, promoveren onze dameselftallen ook! 2x zelfs!

Woensdagavond 29 mei kregen we het verrassende nieuws dat we als 'best' van de rest toch stijgen naar ๐Ÿญ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ฒ, de hoogte afdeling in het provinciale damesvoetbal! Onze uitmuntende prestatie – waar we tot het laatst meestreden voor een promotieticket – kent nu toch zijn apotheose. Een werking met meer dan 100 voetballende meisjes & dames verdient een club op het hoogste provinciale niveau!

 

“Een beetje onverwacht, maar we geloven in onze meisjes.
We hebben het volste vertrouwen in onze groep, dat ze iedere week terug het beste van zichzelf gaan geven, in beide reeksen!”

- Sandy 

25.05.24

FC LAATKOMERS wint de eerste SLASH CUP

De eerste ploeg van de heren organiseerde samen met het bestuur voor de eerste keer The Slash Cup. Een tornooi op gras in een 5 vs 5 format.
Een geslaagde editie die smaakt naar meer!

14.05.24

SKE heren opnieuw naar 2de provinciale!

Eernegem maakte er dit seizoen geen geheim van dat ze dit jaar graag zouden promoveren naar de 2de provinciale reeks.
Lukte het dit jaar niet dan wel in het seizoen 2024-2025.
De boys van T1 Gino Moyaert speelden een sterk seizoen en behaalden 66 punten in de competitie waardoor ze  stranden op een mooie 2de plaats achter de terechte kampioen, Loppem.
Door het wegvallen van enkele clubs in de hogere reeksen was 1x winnen in de eindronde voldoende om te promoveren.

26.04.24

Een geslaagde editie van ons jaarlijks varken aan 't spit

Op zondag 21 april mochten we ons terug opmaken voor een gezellige namiddag/avond rond de terreinen van SK Eernegem!

31.03.24

Michael en Stefanie schenken een matchbal voor de wedstrijd SKE-Ichtegem!

Ter gelegenheid van het 25 jaar samen zijn besloten U10 afgevaardigde Michael en zijn vrouw Stefanie een matchbal te schenken.

31.03.24

Eerste wedstrijd voetbalschool!

Onze voetbalschool begint mooi aan te dikken met een aantal nieuwe leden, tijd om met enkele spelers een eerste wedstrijd in te plannen.

30.03.24

Speel mee met SKE!

Voor de uitbouw van onze ploegjes in de onderbouw zijn wij nog op zoek naar extra spelers en trainers.

30.03.24

SK Eernegem richt volgend seizoen een B-ploeg in vierde provinciale op!

SK Eernegem maakt er geen geheim van het met de eerste ploeg mikt op promotie naar tweede provinciale. De club wil zijn talenten echter ook speelkansen bieden op een waardig niveau en ze via een springplank in vierde provinciale binnen afzienbare tijd de stap naar het A-elftal laten zetten.

27.02.24

SKE in rouw na het overlijden van Luc Delarue!

Met grote verslagenheid  hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van beheerraadslid Luc Delarue.

17.02.24

Jonas Loose gaat voor een nieuwe uitdaging bij SKE!

Jonas is een nog jonge doelman die graag zijn keeperscarrière wat stabilteit wil geven. Met SKE heeft hij daarin de juiste vereniging gevonden.
 

17.02.24

Dima keert terug naar SKE!

Vorig jaar besliste Dima in laatste instantie om te vertrekken bij SKE om dichter bij huis te gaan voetballen. Na dat jaartje miste hij de groep bij Eernegem en kwam hij tot een onderling akkoord met Daring Brugge om terug te keren naar SKE.

15.02.24

Gianni Raes versterkt SKE voor het komende seizoen

Gianni Raes gaf onlangs het vertrouwen aan SKE, vorig jaar waren we al dicht bij een akkoord, we zijn dan ook blij dat het dit jaar wel prijs is. Gianni past perfect binnen onze vereniging en kan een belangrijke schakel worden in de ambitie van onze vereniging.

15.02.24

Willy Bories Pรฉrez gaat een nieuw avontuur aan bij SKE!

Na een korte onderhandeling besliste Willy om terug dichter bij huis te gaan voetballen. Willy zag in Eernegem de geschikte club om zijn leven verder de verankeren in West-Vlaanderen.

30.01.24

Eerste transfer SKE heren, Dieter Wittesaele!

Dieter Wittesaele nam afgelopen weekend de beslissing om zijn rijkgevulde voetbalcarrière verder te zetten bij SK Eernegem. Dieter is een spits pur sang en speelt het liefst op de positie nummer 9.
 

20.01.24

SKE Girls on tour!

๐Ÿ‘‰"๐—›๐—ฒ๐˜† ๐˜„๐—ฒ'๐—ฟ๐—ฒ ๐—ด๐—ผ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐˜๐—ผ ๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐—ป๐—ฒ๐˜‚๐˜‡๐—ฒ๐—ป!"๐ŸŽถ
Het is nog ver weg maar in juni zijn we te gast op het meisjestornooi in Terneuzen! Met een DU13 delegatie tonen we zo onze kleuren in het buitenland.

04.01.24

Voorzitter Franky Krenski: โ€œDe uitdaging voor 2024 is eenvoudig : De promotie naar 2e provinciale is een must met het oog op de verdere uitbouw van de vereniging.

Met 39 op 48 als tussentijds rapport in 3B en als numero uno samen met SV Loppem –zij het na de extra 1-2 winst in Kanegem en dus met een match meer op de teller- behoort SKE tot het leger van de Warmste Clubs. SK omarmt zijn supporters, medewerkers, spelers en staf met liefde en bezieling en kruidt alles met een vleugje sportieve, kleurrijke Nieuwjaarsvoornemens.
 

Onze sponsors โ€ฆ

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer