Nieuws

In de kijker

31.03.24

Michael en Stefanie schenken een matchbal voor de wedstrijd SKE-Ichtegem!

Ter gelegenheid van het 25 jaar samen zijn besloten U10 afgevaardigde Michael en zijn vrouw Stefanie een matchbal te schenken.

31.03.24

Eerste wedstrijd voetbalschool!

Onze voetbalschool begint mooi aan te dikken met een aantal nieuwe leden, tijd om met enkele spelers een eerste wedstrijd in te plannen.

30.03.24

Speel mee met SKE!

Voor de uitbouw van onze ploegjes in de onderbouw zijn wij nog op zoek naar extra spelers en trainers.

30.03.24

SK Eernegem richt volgend seizoen een B-ploeg in vierde provinciale op!

SK Eernegem maakt er geen geheim van het met de eerste ploeg mikt op promotie naar tweede provinciale. De club wil zijn talenten echter ook speelkansen bieden op een waardig niveau en ze via een springplank in vierde provinciale binnen afzienbare tijd de stap naar het A-elftal laten zetten.

27.02.24

SKE in rouw na het overlijden van Luc Delarue!

Met grote verslagenheid  hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van beheerraadslid Luc Delarue.

25.02.24

Gillian Verhaeghe kiest voor SKE!

Na een zeer mooie opleiding speelde Gillian voor clubs als Knokke en KM Torhout. Na een sabatjaar startte hij terug op bij SC Lombardsijde en wil hij zijn voetbalcarrière terug lanceren bij SKE.

17.02.24

Jonas Loose gaat voor een nieuwe uitdaging bij SKE!

Jonas is een nog jonge doelman die graag zijn keeperscarrière wat stabilteit wil geven. Met SKE heeft hij daarin de juiste vereniging gevonden.
 

17.02.24

Dima keert terug naar SKE!

Vorig jaar besliste Dima in laatste instantie om te vertrekken bij SKE om dichter bij huis te gaan voetballen. Na dat jaartje miste hij de groep bij Eernegem en kwam hij tot een onderling akkoord met Daring Brugge om terug te keren naar SKE.

15.02.24

Gianni Raes versterkt SKE voor het komende seizoen

Gianni Raes gaf onlangs het vertrouwen aan SKE, vorig jaar waren we al dicht bij een akkoord, we zijn dan ook blij dat het dit jaar wel prijs is. Gianni past perfect binnen onze vereniging en kan een belangrijke schakel worden in de ambitie van onze vereniging.

15.02.24

Willy Bories PΓ©rez gaat een nieuw avontuur aan bij SKE!

Na een korte onderhandeling besliste Willy om terug dichter bij huis te gaan voetballen. Willy zag in Eernegem de geschikte club om zijn leven verder de verankeren in West-Vlaanderen.

30.01.24

Eerste transfer SKE heren, Dieter Wittesaele!

Dieter Wittesaele nam afgelopen weekend de beslissing om zijn rijkgevulde voetbalcarrière verder te zetten bij SK Eernegem. Dieter is een spits pur sang en speelt het liefst op de positie nummer 9.
 

20.01.24

Van een goed rapport gesproken!

🀝 Fair-Play klassement! 🀝

20.01.24

SKE Girls on tour!

πŸ‘‰"π—›π—²π˜† π˜„π—²'𝗿𝗲 𝗴𝗼𝗢𝗻𝗴 π˜π—Ό π—§π—²π—Ώπ—»π—²π˜‚π˜‡π—²π—»!"🎢
Het is nog ver weg maar in juni zijn we te gast op het meisjestornooi in Terneuzen! Met een DU13 delegatie tonen we zo onze kleuren in het buitenland.

04.01.24

Voorzitter Franky Krenski: β€œDe uitdaging voor 2024 is eenvoudig : De promotie naar 2e provinciale is een must met het oog op de verdere uitbouw van de vereniging.

Met 39 op 48 als tussentijds rapport in 3B en als numero uno samen met SV Loppem –zij het na de extra 1-2 winst in Kanegem en dus met een match meer op de teller- behoort SKE tot het leger van de Warmste Clubs. SK omarmt zijn supporters, medewerkers, spelers en staf met liefde en bezieling en kruidt alles met een vleugje sportieve, kleurrijke Nieuwjaarsvoornemens.
 

02.01.24

Tornooi U10

Knokke wint U10 tornooi SK Eernegem!

Onze sponsors …

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer