Nieuws

In de kijker

30.03.24

Speel mee met SKE!

Voor de uitbouw van onze ploegjes in de onderbouw zijn wij nog op zoek naar extra spelers en trainers.

27.02.24

SKE in rouw na het overlijden van Luc Delarue!

Met grote verslagenheid  hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van beheerraadslid Luc Delarue.

30.01.24

Eerste transfer SKE heren, Dieter Wittesaele!

Dieter Wittesaele nam afgelopen weekend de beslissing om zijn rijkgevulde voetbalcarrière verder te zetten bij SK Eernegem. Dieter is een spits pur sang en speelt het liefst op de positie nummer 9.
 

04.01.24

Voorzitter Franky Krenski: “De uitdaging voor 2024 is eenvoudig : De promotie naar 2e provinciale is een must met het oog op de verdere uitbouw van de vereniging.

Met 39 op 48 als tussentijds rapport in 3B en als numero uno samen met SV Loppem –zij het na de extra 1-2 winst in Kanegem en dus met een match meer op de teller- behoort SKE tot het leger van de Warmste Clubs. SK omarmt zijn supporters, medewerkers, spelers en staf met liefde en bezieling en kruidt alles met een vleugje sportieve, kleurrijke Nieuwjaarsvoornemens.
 

Evenement in de kijker

Futbalista Festival @ SKE Girls
17 april 2024

Ben je een meisje tussen 5 en 12 jaar en is voetbal je passie? Wil je het voetbal al spelend ontdekken of je voetbalkunsten laten zien?

Kom dan op woensdag 17 april naar SK Eernegem!
Meisjes U6 - U13 kunnen in een super coole sfeer deelnemen aan technische circuits, penaltyshoot, ludieke spelletjes en wedstrijdjes tussen meisjes.

Aarzel dus geen seconde en schrijf je in via de QR code!

Meer info

Fotoalbums

Onze sponsors …

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer