SKE Girls promoveren 2x!
30.05.24

Na de promotie van onze heren, promoveren onze dameselftallen ook! 2x zelfs!

Woensdagavond 29 mei kregen we het verrassende nieuws dat we als 'best' van de rest toch stijgen naar ๐Ÿญ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ฒ, de hoogte afdeling in het provinciale damesvoetbal! Onze uitmuntende prestatie – waar we tot het laatst meestreden voor een promotieticket – kent nu toch zijn apotheose. Een werking met meer dan 100 voetballende meisjes & dames verdient een club op het hoogste provinciale niveau!

 

“Een beetje onverwacht, maar we geloven in onze meisjes.
We hebben het volste vertrouwen in onze groep, dat ze iedere week terug het beste van zichzelf gaan geven, in beide reeksen!”

- Sandy 

Dit is echter nog lang niet alles, want we zwaaien ook ๐Ÿฏ๐—ฒ ๐—ฝ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฐ๐—ถ๐—ฎ๐—น๐—ฒ uit voor een nieuw avontuur in 2e provinciale. We wisten vaak vriend en vijand te verrassen in ons éérste jaar in 3e en konden zo ook ons ticket verzilveren naar een hogere afdeling!


 

 “Verrassend leuk.  Een ploeg met onze aanhang hoort in 1e en 2e.”
 
- Lorenzo


We zijn er rotsvast van overtuigd dat onze kanaries volgend seizoen alles behalve een figurantenrol zullen spelen in twee open competities. Gemotiveerd en met boordevol goesting staan we al te popelen om een nieuw hoofdstuk te schrijven in ons fantastisch verhaal.

Die promotie is een extra bekroning voor alle inspanningen die door de hele entourage, elke dag opnieuw bewezen worden.

We polsten naar wat reacties bij entourage & speelsters:
 
Femke & Tiffany

Amaai, ben lik ff in shock van het nieuws, maar knallen gaan we sowieso!

 
Peter & Mathieu

We gaan ervoor! SKE Olé, Olé!


Proficiat meisjes, proficiat wij!
SKE olé olé ! 

 

Onze sponsors โ€ฆ

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer