SKE heren opnieuw naar 2de provinciale!
14.05.24

Eernegem maakte er dit seizoen geen geheim van dat ze dit jaar graag zouden promoveren naar de 2de provinciale reeks.
Lukte het dit jaar niet dan wel in het seizoen 2024-2025.
De boys van T1 Gino Moyaert speelden een sterk seizoen en behaalden 66 punten in de competitie waardoor ze  stranden op een mooie 2de plaats achter de terechte kampioen, Loppem.
Door het wegvallen van enkele clubs in de hogere reeksen was 1x winnen in de eindronde voldoende om te promoveren.

De zenuwen waren flink gespannen voor de trip naar Ledegem, een jonge ploeg waar niks moet en alles mag. Mits een kleine omweg van onze Chileense chauffeur kwamen we mooi op tijd aan in Ledegem.
Beide ploegen kwamen gedreven uit de startblokken met de beste kansen voor Eernegem in de eerste helft, een wedstrijd met 2 voetballende ploegen (iets wat we weinig hebben gezien dit jaar in onze reeks).
Iedereen voelde aan de rust dat Ledegem te pakken was en we deze kans niet mochten laten liggen.
De studieronde duurde te lang voor onze Robbe Colpaert, hij trof 2x raak in de eerste 10 minuten van de tweede helft.
Door deze voorsprong kon Eernegem overgaan tot het controleren van de wedstrijd maar kreeg het nog 10min lastig na de rode kaart van Gilli in min 70.
Na 97min voetbal had de scheids het ook wel gezien en floot hij de wedstrijd af met een verdiende promotie van SKE als gevolg.
Na deze overwinning brak het feest los in de bus en op de platse, de opluchting was groot.
Het bestuur van SKE wil als zijn supporters, spelers, trainers en medewerkers bedanken voor dit top jaar! Meer van dit!!

Onze sponsors …

Cookies
Deze website maakt gebruikt van cookies om uw surfervaring makkelijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Lees meer